Όροι Χρήσης

 

Το ilovecrochet.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος ilovecrochet.gr και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στις ιστοσελίδες του όπως λογότυπα, κείμενα, εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες κ.λ.π., προστατεύονται από το νόμο. Κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναδημοσίευση περιεχομένων του ilovecrochet.gr, με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, απαγορεύεται βάση νόμου.

Προσωπικά Δεδομένα

Για την διαδικασία παραγγελίας σας στο ilovecrochet.gr θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π.). Τα προσωπικά σας δεδομένα, χρησιμοποιούνται από το ilovecrochet.gr, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, εξυπηρέτησης των αποστολών και ενημέρωσης των πελατών. Το ilovecrochet.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό, εταιρία ή συνεργάτη τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που αφορά τους χρήστες και πελάτες του, με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και μόνο προς τις αρμόδιες αρχές.
Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρεί ο πελάτης / χρήστης θα πρέπει να είναι σωστά προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παραγγελία.

Ο πελάτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει στο info@ilovecrochet.gr προκειμένου να διορθώσει ή διαγράψει το προσωπικό του αρχείο ή/και πληροφορίες αυτού, όπως για παράδειγμα την αλλαγή διεύθυνσης αποστολής του.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά και οι τιμές που βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ilovecrochet.gr είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν, πατώντας στο εικονίδιο του προϊόντος.
Το ilovecrochet.gr φέρει την ευθύνη για την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.

Στις τιμές που αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα ilovecrochet.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Τρόποι Αποστολής

Όλες μας οι αποστολές γίνονται με SPEEDEX. Ο χρόνος παράδοσης εντός Αττικής είναι 1 ημέρα, 1-2 ημέρες για (Χερσαία Ελλάδα – εκτός Αττικής) και 1-3 ημέρες για Νησιωτική Ελλάδα, αναλόγως την διεύθυνση αποστολής του πελάτη. Η αποστολή των αντικειμένων γίνεται εντός 48 ωρών από την ώρα της παραγγελίας, εκτός ορισμένων περιπτώσεων για τις οποίες υπάρχει άμεση ενημέρωση. Παραγγελίες που γίνονται Σάββατο, Κυριακή και αργίες, υπολογίζονται σαν παραγγελίες της επόμενης εργάσιμης μέρας. Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

1.Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

2.Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των προϊόντων δύναται να πραγματοποιείται με έναν από τους κάτωθι τρόπους: 1) μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών [Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners], 2) με αντικαταβολή όπου ο πελάτης πληρώνει το αντίτιμο της παραγγελίας κατά την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) και 3) με πληρωμή στο κατάστημα όταν η παραλαβή γίνει από το κατάστημα.

1.Χρεωστική / Πιστωτική / Προπληρωμένη κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από στη φόρμα παραγγελίας. Η διαδικασία εξόφλησης τους προϊόντος με χρήση κάρτας πραγματοποιείται μέσω του περιβάλλοντος της Τράπεζας Alpha για να είστε ασφαλείς. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας.

2.Με αντικαταβολή: Για τους πελάτες που προτιμούν την μέθοδο πληρωμής των προϊόντων με αντικαταβολή του ποσού κατά την παράδοση της παραγγελίας, τα προϊόντα παραδίδονται μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών SPEEDEX. Ο πελάτης καλείται να πληρώσει το αντίτιμο του προϊόντος που παρήγγειλε κατά τη στιγμή της παραλαβής του από την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Για παραγγελίες που η συνολική αξία των προϊόντων που έχει επιλέξει ο πελάτης υπερβαίνει του ποσού των €30 η αποστολή γίνεται δωρεάν. Εφόσον η συνολική αξία των προϊόντων που επιλέξατε είναι χαμηλότερη του ορίου των €30, τότε το κόστος της μεταφοράς αντιστοιχεί στο ποσό των €3,00 για εντός Αττικής, €3,50 για (Χερσαία Ελλάδα – εκτός Αττικής) και 3,60€ για Νησιωτική Ελλάδα. Οι παραπάνω τιμές αντικαταβολής ισχύουν για βάρος φορτίου έως 2kg και ο πελάτης θα επιβαρυνθεί 1,00€ για κάθε 1kg επιπλέον βάρος. Η χρέωση της αντικαταβολής αντιστοιχεί στο ποσό των €1,50.

3.Πληρωμή στο κατάστημα: Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει κατά την παραγγελία του την Πληρωμή στο κατάστημα, το ilovecrochet.gr θα δεσμεύσει τo προϊόν της παραγγελίας για λογαριασμό του πελάτη, για 3 εργάσιμες ημέρες, μετά το πέρας των 3 ημερών η παραγγελία θα αποδεσμευτεί από τον πελάτη.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον το ilovecrochet.gr εγγυάται ότι το προϊόν που αποστέλλεται στον πελάτη είναι χωρίς ελαττώματα και συσκευάζεται πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε φτάνει άθικτο.
Οι φωτογραφίες των προϊόντων απεικονίζουν το προϊόν όπως είναι στην πραγματικότητα. Γι’ αυτό τον λόγο ο πελάτης πρέπει να είναι σίγουρος για την αγορά που προβαίνει. Στην περίπτωση όπου η συσκευασία του προϊόντος που καταφθάνει στον πελάτη είναι σκισμένη ή κατ’ οποιονδήποτε τρόπο φθαρμένη, ο πελάτης οφείλει να μην παραλάβει και να μην πληρώσει την παραγγελία του. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να καλέσει το κατάστημα μας στην οδό Κολοκοτρώνη 86-88 στον Πειραιά  στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 4100608 και 6982813709 ώστε να του αποσταλεί άμεσα καινούργιο προϊόν προς αντικατάσταση.

Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης που προβλέπονται , οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ilovecrochet.gr.