Όροι Χρήσης – Προσωπικά Δεδομένα

Όροι χρήσης
Η εταιρεία ilovecrochet.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πνευματική ιδιοκτησία
Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος ilovecrochet.gr και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στις ιστοσελίδες του όπως λογότυπα, κείμενα, εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες κ.λ.π., προστατεύονται από το νόμο. Κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναδημοσίευση περιεχομένων του ilovecrochet.gr, με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, απαγορεύεται βάση νόμου.

Προσωπικά Δεδομένα
Για την διαδικασία παραγγελίας σας στο ilovecrochet.gr θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π.). Τα προσωπικά σας δεδομένα, χρησιμοποιούνται από το ilovecrochet.gr, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, εξυπηρέτησης των αποστολών και ενημέρωσης των πελατών. Το ilovecrochet.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό, εταιρία ή συνεργάτη τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που αφορά τους χρήστες και πελάτες του, με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και μόνο προς τις αρμόδιες αρχές.
Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρεί ο πελάτης / χρήστης θα πρέπει να είναι σωστά προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παραγγελία.

Ο πελάτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει στο info@ilovecrochet.gr προκειμένου να διορθώσει ή διαγράψει το προσωπικό του αρχείο ή/και πληροφορίες αυτού, όπως για παράδειγμα την αλλαγή διεύθυνσης αποστολής του.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά και οι τιμές που βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ilovecrochet.gr είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν, πατώντας στο εικονίδιο του προϊόντος.
Το ilovecrochet.gr φέρει την ευθύνη για την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.

Στις τιμές που αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα ilovecrochet.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Τρόποι Αποστολής – Τρόποι πληρωμής

Τρόποι αποστολής:
Με ΕΛΤΑ. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες, εντός Ελλάδος, αναλόγως την διεύθυνση αποστολής του πελάτη.
Με Courier Γενική Ταχυδρομική. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως την διεύθυνση αποστολής του πελάτη.

Η αποστολή των αντικειμένων γίνεται εντός 48 ωρών από την ώρα της παραγγελίας, εκτός ορισμένων περιπτώσεων για τις οποίες υπάρχει άμεση ενημέρωση. Παραγγελίες που γίνονται Σάββατο, Κυριακή και αργίες, υπολογίζονται σαν παραγγελίες της επόμενης εργάσιμης μέρας.

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
Τρόποι πληρωμής:
Προς το παρόν το ilovecrochet.gr δίνει την επιλογή της Αντικαταβολής, όπου ο πελάτης πληρώνει το αντίτιμο της παραγγελίας του κατά την παραλαβή.

Οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:
Η χρέωση αντικαταβολής είναι 6€ εάν ο πελάτης επιλέξει τη συναλλαγή μέσω Courier, συνυπολογίζοντας αντίστοιχα τέλη που προκύπτουν από το βάρος του προϊόντος, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών δεμάτων εσωτερικού του ΕΛΤΑ. Η αποστολή των ασπίδων εξαιρείται από το παραπάνω κόστος και η αποστολή του γίνεται μόνον κατόπιν συνεννόησης

Επιστροφές

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον το ilovecrochet.gr εγγυάται ότι το προϊόν που αποστέλλεται στον πελάτη είναι χωρίς ελαττώματα και συσκευάζεται πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε φτάνει άθικτο.
Οι φωτογραφίες των προϊόντων απεικονίζουν το προϊόν όπως είναι στην πραγματικότητα. Γι’ αυτό τον λόγο ο πελάτης πρέπει να είναι σίγουρος για την αγορά που προβαίνει. Στην περίπτωση όπου η συσκευασία του προϊόντος που καταφθάνει στον πελάτη είναι σκισμένη ή κατ’ οποιονδήποτε τρόπο φθαρμένη, ο πελάτης οφείλει να μην παραλάβει και να μην πληρώσει την παραγγελία του. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να καλέσει το kravmagagear στα τηλέφωνα επικοινωνίας ώστε να του αποσταλεί άμεσα καινούργιο προϊόν προς αντικατάσταση.

Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης που προβλέπονται , οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ilovecrochet.gr.